Over Business Unlocked

Fascinatie voor interactie en een grote dosis nieuwsgierigheid.

“I have no special talent. I am only passionately curious.”

Albert Einstein

Aangenaam kennis te maken

Relaties tussen mensen zijn de rode draad in mijn bestaan. Als zowel inkoper als leverancier en verkoper van producten en diensten, voornamelijk in de ICT, ontdekte ik dat de verhouding tussen klant en leverancier er één is tussen mensen. Waarom kies ik ervoor om met deze leverancier zaken te blijven doen? Wanneer stap ik over naar een andere leverancier? En hoe zorg ik er als verkoper voor dat ik met deze klant zaken blijf doen. Of als leverancier dat ik deze klant behoud?

Maar ook als leidinggevende is de relatie met medewerkers cruciaal. Hoe haal ik beste uit mijn team of mensen? Hoe zorg ik dat de werk gerelateerde relatie goed is en goed blijft? En dat betekent dan respect, duidelijkheid en inlevingsvermogen?

Deze vragen blijven me fascineren. Niet voor niets is het mijn passie geworden. Het is de reden dat ik met Business Unlocked ben begonnen.

Met een product of dienst kun je je onderscheiden. Een uitdaging trekt medewerkers aan. Maar het verschil wordt gemaakt door een professionele en respectvolle interactie tussen mensen. Of die nu van mens tot mens of digitaal is.

En in die digitale wereld gaat vooral om kunnen beschikken over gegevens. Gegevens die informatie oplevert. Maar ook leidt tot misbruik van informatie. Daarom ben ik mij steeds meer gaan richten op ‘beschermen’ van gegevens over u en ik.

Op mijn vraag: ‘Waarom doen wij eigenlijk zaken?’, kreeg ik vaak als antwoord: Jij bent en blijft betrokken. Vanaf het begin tot zo lang het nodig is. Maar ook daarna.
Mijn drijfveren? Een fascinatie voor interactie van mens tot mens en digitaal. een grote dosis nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig naar veranderende of nieuwe technologie, die ook de samenwerking tussen mens en organisatie verandert. Nieuwsgierig naar wat mensen drijft.

René Gillijns


Samen in gesprek gaan?

Wil je weten of Business Unlocked iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
CONTACT OPNEMEN