Over Business Unlocked

Fascinatie voor interactie en een grote dosis nieuwsgierigheid.

“I have no special talent. I am only passionately curious.”

Albert Einstein

Aangenaam kennis te maken

 

 

 

Relaties tussen mensen zijn de rode draad in mijn bestaan. Als zowel inkoper als leverancier en verkoper van producten en diensten, voornamelijk in de ICT, ontdekte ik dat de verhouding tussen klant en leverancier er één is tussen mensen. Wanneer stap ik over op andere leveranciers, en waarom kies ik ervoor om bij deze te blijven? En hoe zorg ik er als verkoper voor dat ik deze klant werf, of als leverancier dat ik deze klant behoud? Deze vragen blijven me fascineren. Niet voor niets is het mijn passie geworden. Het is de reden dat ik Business Unlocked ben begonnen.

 

Elkaar echt iets te bieden hebben, dat maakt dat een klant en leverancier een duurzame relatie opbouwen. Pas dan creëer je een échte en veelal blijvende verbinding. Met het product of de dienst kun je je onderscheiden, en de wijze waarop die geleverd wordt. Maar vooral, en dat is mijn visie, door een professionele en respectvolle interactie tussen klant en leverancier. Of die nu van mens tot mens of digitaal is.

 

Want in die digitale wereld wordt gaat het om gebruik maken van data. En ook misbruik daarvan. Dat heeft mijn passie voor het ‘beschermen’ van klantgegevens aangewakkerd. Want respectvol omgaan met gegevens, betekent respectvol omgaan met de klant.

 

Op mijn vraag: ‘Waarom doen wij eigenlijk zaken?’, kreeg ik vaak als antwoord: Jij bent en blijft betrokken. Vanaf het begin tot zo lang het nodig is. Maar ook daarna.
Mijn drijfveren? Een fascinatie voor interactie en een grote dosis nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig naar veranderende of nieuwe technologie, die ook de samenwerking tussen mens en organisatie verandert. Nieuwsgierig naar wat mensen drijft.

René Gillijns


Samen in gesprek gaan?

Wil je weten of Business Unlocked iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
CONTACT OPNEMEN